AK Parti Tokat'ta hedefi 12'den vurdu

/ Kaynak: İHA
AK Parti Tokat'ta hedefi 12'den vurdu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

AK Parti Tokat İl Başkanı Adem Çelik, kesin olmayan sonuçlara göre 12 ilçede seçimi kazandıklarını söyledi.

AK Parti merkez ilçe binasında, sonuçların açıklanması ile birlikte partililer kutlamalara başladı. AK Parti Tokat İl Başkanı Adem Çelik ile AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu balkondan partilileri selamlayarak seçim zaferini kutladı. Başkan Çelik, Tokat merkezle birlikte 12 ilçeyi aldıklarını belirterek, "Biz yola çıkarken beyanatım olmuştu.

12'de 12 diye. Allah'a çok şükür. Milletimin bize gösterdiği teveccühe teşekkür ediyorum. Bunlar kesine yakın sonuçlar. Tokat Belediye Başkanımız Eyüp Eroğlu beydir" dedi.

AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu ise şu anda AK Parti'nin tüm ilçeleri aldığı durumla karşı karşı olduklarını belirterek, "Bundan dolayı bizlere destek veren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Artık onlar görevlerini yaptıklar bize büyük bir sorumluğu yüklediler. Bundan sonra artık görev bizde. Birlik ve beraberlikle Tokat'ımızın 5 yılını güzelleştirmenin gayreti içerisinde olacağız" diye konuştu.

Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran Tokatlılar ise ellerinde bayraklarla kutlamalara başladı.

Tokat Belediye Başkanı Eroğlu oldu

AK Parti Tokat İl Başkanı Adem Çelik, Tokat'ta belediye başkanlığını, adayları Eyüp Eroğlu'nun kazandığını bildirdi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...