AK Parti Ege'de bir şehri daha aldı

AK Parti Ege'de bir şehri daha aldı

Politika Haberleri

30 Mart Yerel Seçimleri'nde Uşak merkez Belediye Başkanlığını resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti Belediye başkan adayı Nurullah Cahan kazandı.

Uşak'ta çekişmeli ve karışık başlayan seçim sürecinde üç partinin bir birine yakın oylar alması beklenirken AK Parti adayı Nurullah Cahan açık ara fark ile Uşak merkezde belediye başkanlığını kazanmayı başardı.

Uşak ilçelerinde ise yine resmi olmayan sonuçlara göre Banaz'da Ak Parti adayı Zafer Arpacı, Eşme'de Ak Parti adayı Hacı Mustafa Çetin, Sivaslı'da CHP adayı Nihat Sazlıgöl, Ulubey'de CHP adayı Ali Rıza Ada ve Karahallı ilçesinde Ak Parti adayı Ali Topçu belediye başkanlıklarını kazanan isimler oldu.

2009 yerel seçimlerinde MHP'nin adayı yarışı önde tamamlamış daha sonra MHP'den istifa etmişti. Böylece AK Parti, Ege'de bir şehri daha kazandı.

HABER7

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...