Antalya'da kavga çıktı

/ Kaynak: DHA
Antalya'da kavga çıktı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Antalya Bşb. Başkanlığı seçimine yönelik oy sayımı devam ederken, partililer arasında, seçim kurullarının bulunduğu adliye binasında tartıştı.

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, yanında milletvekilleri ve il yöneticileriyle birlikte adliye binasına gelerek Kepez ilçesinden Büyükşehir'e çıkan sonuçlara itiraz etti ve oyların yeniden sayılmasını istedi. Bunu öğrenen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı CHP'li Mustafa Akaydın da parti yöneticileriyle birlikte adliyeye geldi. Adliyenin 5'inci katında karşılaşan Bakan Çavuşoğlu ile Başkan Akaydın kameraların önünde tartıştı.

Gerginliğin öğrenilmesiyle Ak Partili ve CHP'liler de adliye binasının bahçesinde toplanarak karşılıklı slogan atmaya başladı. Polis ekipleri, adliyede iki grup arasında barikat oluşturdu.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...