İstanbul'da Kadir Topbaş yine ezdi geçti

İstanbul'da Kadir Topbaş yine ezdi geçti

GÜNDEM Haberleri

AK Parti, gözbebeği İstanbul'da ezici bir üstünlükle zafere ulaştı. Kadir Topbaş, CHP'nin bu seçimdeki kozu Mustafa Sarıgül'e 10 puan fark attı.

Kadir Topbaş 'seçim sonuçları' açıklaması
İBB Belediye Başkanı Kadir Topbaş yaptığı açıklamada 'devam edecektir. nbsp;Tüm İstanbullulara, parti teşkilatına ve Sayın Başbakanımıza özellikle teşekkür ediyorum. Bu sonuç, şahsımda bana yeni bir sorumluluk daha yükledi. Büyük bir sorumluluk. İstanbula Kadir Abi dediler. Bu gururu yaşarken hizmetlerimizi ardı arkası kesilmeden sürdüreceğiz. İstanbulun gelişmelerinden memnun olunan bir İstanbulu birlikte yakalamış olacağız. Sayın Başbakanımızın da iki ay önce söylediği gibi şeffaf bir yönetimle halkı kucaklayan ve yerelle kalkınma anlayışını sürdüreceğiz.


Sandığın verdiği mesaj herkesin anlayacağı bir dille ortaya çıktı. Milletimiz kendi iradesine ipotek konulmasını asla kabul etmedi ve Sayın Başbakanımızın liderliğinin ne kadar haklı olduğunu ortaya koydu. Milletimize güvenmiştik ve milletimizin önüne böylece çıktık. Bu seçim demokrasinin gelişmesinde yeni bir hamle olmasını diliyorum. Bu yarışta kazanan demokrasi, türkiye ve istanbul oldu. Bu süreçte İstanbul'da olsun Türkiye genelinde olsun. Maksadını aşan bir takım söylemler varsa bunları geride bırakmasını bilirsek beraber 77 milyonluk bir ailenin bireyleri olarak bu topraklarda tarih olan bir millet olarak Çanakkale'de yazdığımız destan gibi aynı ruhla Türkiye'yi geleceğe taşıyabiliriz. Zafer milletimizindir. Bizleri, hizmete layık gördüler. Hizmet kalitemize destek verdiler ve devamlılığı istediler İstanbullular ve tüm halkımız. Tüm belediye başkanlarımıza yeniden seçilenlere ve yeni seçilenlere başarılar diliyorum. Bu ülke hepimizin. Yarınlarımızın farklı olması için kısır çekişmeleri bir yere bir kenara bırakarak bütün oyunların nasıl bozulduğunu hep birlikte gördük. İnanıyorum ki ne yaptıysak fayda vermedi, bu millet ezber bozdu diyecekler. Bu milletin bu verdiği bu sonuçlar itibari ile de diğer siyasi partiler de inanıyorum ki kendilerine çeki düzen vereceklerdir. Demokratik hakkını kullanırken tüm partileri hizaya çekme güçleri var. Bu seçimde bunları gördük. Buradan inşallah tüm partiler ders çıkardır ülkenin menfaatlerini herşeyin üzerinde tutarak birlikte hareket etmeyi başarabiliriz. Yarınlar dünden bugünden çok daha farklı olacak. AK Parti ailesi olarak Türkiye'de başlattığımız başarılı adımları aynı şekilde sürdürerek ülkemizin gelişmesine katkı sunacağız. Ben de şahsen bize oy versin vermemiş olsun tüm istanbullulara hizmet etmeye devam edeceğim. Hizmetlerimizin ardı arkası kesilmeden projelerimizi hayata geçireceğiz. İstanbul çok daha farklı gücüyle dünyada etkisini sürdürecektir' dedi.


TG.COM.TR/YUNUS EMRE ARVAS
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...