Kosovalılar AK Parti'nin seçim zaferini kutladı

Kosovalılar AK Parti'nin seçim zaferini kutladı

GÜNDEM Haberleri

Türklerin yoğun olarak yaşadığı Prizren'de AK Parti sempatizanları bir araya gelerek, AK Parti'nin belediye seçimlerinde elde ettiği zaferi kutladı.

Prizren'in tarihi Şadırvan Meydanı'nda toplanan AK Parti'ye gönül vermiş Kosovalılar, ellerindeki AK Parti flamalarını dalgalandırarak, AK Parti'nin belediye seçimlerinde göstermiş olduğu başarısından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Kosovalı AK Parti sempatizanları, Türkiye'de sandıkların kapanmasından ve ilk tahmini seçim sonuçlarının televizyon kanallarında açıklanmasının ardından Prizren'deki Şadırvan Meydanı'na akın etti. Kosovalılar kutlamalarda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulundu. 'Recep Tayyip Erdoğan" tezahüratlarıyla AK Parti'nin zaferini kutlayan Prizrenliler, AK Parti'nin liderliğini yapan Başbakan Erdoğan'a olan sevgi ve muhabbetlerini de sergilemiş oldu. AK Parti sempatizanları Prizren'in ana caddesinde arabalarla tur atarak, AK Parti'nin belediye seçimlerdeki zaferini kutladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...