Gazeteler seçim sonuçlarını böyle gördü?

Gazeteler seçim sonuçlarını böyle gördü?

GÜNDEM Haberleri

AK Parti, 30 büyükşehrin 21'inde birinci parti olmayı başardı. Sahillerde ise CHP ağırlığını korudu. İşte Gazeteler seçim sonuçlarını böyle gördü..

Millet iradesi dublaj, montaj ve paralel komplodan medet uman ittifaka sandıkta tokadını indirdi. Aylarca sabredip 30 Mart'ı bekleyen vatandaşlar, AK Parti'ye ve Başbakan Erdoğan'a güvenini sandığa yansıttı. Gezi olaylarından bu yana her türlü saldırıya maruz kalan AK Parti, 5 yıl önceki yerel seçimde yüzde 38.8 olan oyunu yüzde 46'ya taşıdı. Bazı gazeteler elektrik kesintisi iddialarına yer verip zafere gölge düşürmeye çalıştı.

GAZETE MANŞETLERİ FOTO GALERİ - TIKLAYIN

Seçime katılım her zamankinden yüksek oldu. Bir defa daha "istikrar" diyen seçmen, ortaya koyduğu irade ile muhalefete de sert bir mesaj verdi. AK Parti, yaklaşık 55 ilde ipi göğüsledi. CHP, MHP ve BDP'nin toplamı ancak AK Parti'ye yetişti. Bu sadece bir yerel seçim zaferi değil, Türkiye'nin geleceğine yön verecek bir karar olarak yorumlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...