Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Antalya'yı kaybeden Mustafa Akaydın'a CHP'den sert eleştiri

/ Kaynak: DHA
Antalya'yı kaybeden Mustafa Akaydın'a CHP'den sert eleştiri

GÜNDEM Haberleri  / DHA

CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, Antalya'yı kaybeden Mustafa Akaydın'a çok sert eleştirilerde bulundu.

Antalya'da CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı AK Parti'ye kaptırmasının ardından ilk tepkiyi CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan gösterdi. Sapan, Mustafa Akaydın'a göndermede bulunarak, Antalya'da CHP'nin değil, kibrin, şişkin egonun kaybettiğini söyledi.CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'a yakınlığıyla bilinen CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'a üstü kapalı sert eleştirilerde bulundu.Antalya'da CHP'nin kaybetmediğini belirten Sapan, "Antalya'da kibir kaybetti. Antalya'da şişkin bir ego kaybetmiştir. Antalya'da saygısızlık kaybetmiştir. 'Ben bilirim'ci tavır 'Sen bilmezsin, sen de kimsinkici' tavır kaybetmiştir. Antalya'da herkese savaş açıp ve fakat aynı kişilerden oy ve destek bekleyen eksik akıl kaybetmiştir. Antalya'da bütün bu olumsuz özelliklere dur demesi gerekenlerin sahip çıkan tavrı kaybetmiştir" diye konuştu.
'DENİZİ YOK SAYMAMALISINIZ'
Yıldıray Sapan, Başkan Akaydın'ın CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'a yönelik tavrının da bu süreçte etkili olduğunu üstü kapalı şöyle açıkladı:
"Antalya bir deniz kentidir, Antalya'yı değerlendirirken denizi yok saymamalısınız. Halkın içinde olan, onların düşüncelerini yansıtan kanaat önderlerinin değerlendirmelerini görmezden gelmemelisiniz. Tüm samimiyet ve sağduyu içinde yapılan uyarıları görmezden gelmemelisiniz.
Antalya'yı kaybeden Mustafa Akaydın'a CHP'den sert eleştiri

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...