Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çanakkale'de sandık başında 11 tutuklama!

/ Kaynak: İHA
Çanakkale'de sandık başında 11 tutuklama!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Çanakkale'de yakalama kararı olan 69 kişi, sandık başında gözaltına alındı. 11 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çanakkale'de dün gün boyunca polis sandık başına mesai yaptı. Haklarında arama-yakalama kararı bulunan isimler, polis ekiplerince belirlenerek sandık kurullarına bildirildi. Yakalaması olan kişiler, oy kullanmaya geldiklerinde, polis ekipleri devreye girdi. Çanakkale il merkezinde 69 kişi, oy kullanmak için geldikleri sandıkta gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerin oy kullanmalarına izin verildiği, oylarını kullandıktan sonra gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğüne götürüldükleri öğrenildi. Emniyet Müdürlüğünde sorguları şüphelenen 68 kişiden 11'i çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 1 kişinin ise Emniyet Müdürlüğündeki sorgusu sürüyor. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...