Fenerbahçeli futbolculardan Mancini'ye: Dikkat et...

Fenerbahçeli futbolculardan Mancini'ye: Dikkat et...

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'ye, Fenerbahçeli futbolculardan yanıt geldi.

"Bakarsınız, haftaya Fenerbahçe'ye 4 gol atarız" diyen Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'ye, Fenerbahçeli futbolculardan yanıt geldi.


"Bakarsınız, haftaya F.Bahçe'ye 4 gol atarız. Bunu yapabiliriz" diyen Galatasaray'ın hocası Roberto Mancini'ye sarı-lacivertli futbolculardan yanıt geldi. Takımın tecrübeli isimleri başta olmak üzere birçok oyuncu, "Mancini çok iyimser konuşuyor. Bize 4 gol atmak isterken dikkat etsinler de 4 ya da daha fazla gol yemesinler" ifadesini kullandı.




Ekstraya kalan 4'lü takıma örnek oldu
Rakiplerinin puan kayıpları yaşadığı şu süreçte yoluna dolu dizgin devam ederek farkı sürekli açan F.Bahçe'nin bu başarısının altında sadece günlük idman programıyla yetinmemeleri yatıyor. Profesyonellikleriyle parmak ısırtan Webo, Sow, Kuyt ve Bekir takımla antrenman yaptıktan sonra idmanların bitiminde bireysel çalışmalara ağırlık veriyor. BU dörtlünün çalışmalarından çok etkilenen Alper, Salih, Emenike ve Caner de son günlerde ekstra mesaiye kalırken, futbolcular, Ersun Yanal'ın antrenmanları bitiren düdüğü çalmasının ardından kondisyon, şut ve orta çalışmaları yapıyor. (Sabah-Sampiy10)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...