Beşiktaş'tan gidenler yıldız oldu

Beşiktaş'tan gidenler yıldız oldu

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta görev yaptıkları dönemde beklentileri karşılayamayan Mehmet Akyüz ve Eneramo, toplam 13 gol atarken gittikleri takımları sırtladı.

Beşiktaş'ta görev yaptıkları dönemde beklentileri karşılayamayan Mehmet Akyüz ve Eneramo, gittikleri takımları sırtladı. İki oyuncu toplam 13 gol atarken, Mehmet Akyüz, Akhisar'a 9 gol, Eneramo da Karabük'e 4 gol kazandırdı.

PEKTEMEK FORMAYI VERMİYOR

Almeida'nın sakatlanmasından sonra Bilic'in ilk on birde görev vermeye başladığı Mustafa Pektemek'in formayı bırakmaya niyeti yok. Attığı gollerle kendisini ispat eden ve son 3 haftadır Portekizli yıldızı kulübeye mahkum eden Mustafa Pektemek, "En büyük hedefim bu takımın vazgeçilmez ismi olmak. Beşiktaş kaliteli golcülere sahip. Ömer Şişmanoğlu'nun iyileşmesi de forma rekabetini kızıştıracak. Bu bizi daha iyi hale getirir" diye konuştu.

Bilic doktorların kapısında

Beklenmedik sakatlıklarla bu sezon başı büyük belada olan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Kayserispor karşılaşması öncesi bir kez daha kadro kurmakta güçlük çekmeye başladı. Sakat futbolcuların yokluğunda beli bir kez daha bükülen Hırvat teknik adam, sağlık ekibiyle bir görüşme yaparak sakat Ersan ve Oğuzhan'ın Kayserispor karşılaşmasına yetiştirilmesini istedi. Sakat oyuncularının durumuyla yakından ilgilenen Bilic, Oğuzhan'ın yokluğunda forvetlerin yeterince topla buluşamadığını ve bu yüzden genç oyuncuya çok ihtiyacı olduğunu söyledi. Ümraniye'de adeta fazla mesai yapan sağlık ekibi, Karabükspor karşılaşmasının ilk yarısında sakatlanarak mücadeleyi tamamlayamayan Oğuzhan'ın durumunun iyiye gittiğinin müjdesini verdi. Kas grubunda gerilmeye bağlı ödem oluşan genç oyuncunun ağrılarının azaldığını belirten doktorlar, Oğuzhan'ın cumartesi günü büyük ihtimalle Kayseri maçında forma giyebileceğini iletti. nbsp; Bilic, Dany'nin sakatlanmasıyla, geçtiğimiz hafta içinde ayağındaki nasır yüzünden ameliyat olan Ersan'a forma vermek istiyor. Ersan'ın iğneyle de olsa sahaya çıkacağı belirtildi. nbsp; Bu arada, sağ dizinden menüsküs ameliyatı olan ve salon çalışmalarını tamamlayan Gökhan Töre'nin de bugünden itibaren saha antrenmanlarına başlayacağı bildirildi. Hüseyin EROĞUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...