Erdoğan'a büyük övgü: 'Yeni Türkiye'nin en büyük demokratı'

/ Kaynak: AA
Erdoğan'a büyük övgü: 'Yeni Türkiye'nin en büyük demokratı'

GÜNDEM Haberleri  / AA

Karadağ İslam Birliği Başkanı Rifat Feyziç, ''Recep Tayyip Erdoğan, yeni Türkiye'nin en büyük demokratıdır'' dedi.

Karadağ İslam Birliği (Diyanet İşleri) Başkanı Rifat Feyziç, ''Recep Tayyip Erdoğan, yeni Türkiye'nin en büyük demokratıdır'' dedi. Feyziç, yaptığı açıklamada, gelişmişlik açısından 1990'lı yılların Türkiyesi ile günümüz Türkiyesi arasında büyük farklılıklar olduğunu, son 11 yılda gerçekleştirilen kalkınma hamlesinde, Başbakan Erdoğan ve hükümetinin büyük katkısı bulunduğunu belirtti.

Bu başarının saygıyı hak ettiğini ifade eden Feyziç, ''Dünyanın, ekonomik kriz içinde olduğu bir dönemde, Türkiye ekonomisi büyüyorsa, bu onun başarısıdır. Güçlü ve başarılı bir Türkiye'yi istemeyen devletler var" diye konuştu.

Feyziç, Türkiye'deki güvenlik toplantısının illegal dinlenmesiyle ilgili de şunları kaydetti:

"Türkiye'de, yüksek devlet yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilen güvenlik toplantısının dinlenmesi, inanılır gibi değil. Bu dinlemenin yayımlanması üzerine, tedbir amacıyla bazı sitelere erişime sınırlama getirildi. Bu, dünyada özgürlüğün kısıtlanması olarak yorumlandı. Ancak unutmamalıyız ki tüm bunlar geçicidir. Gerçek şu ki Erdoğan, özellikle seçim öncesinde, hem içeriden hem dışardan birçok engelle yüzleşmek zorunda kaldı. Tüm bunların, kendi insanlarınızdan gelmesi ise insana zor geliyor. Tüm bunların sorumlularının yargı karşısına çıkarılacağını düşünüyorum. Hiç kimse, Erdoğan kadar, Türkiye'de demokrasinin gelişmesine katkıda bulunmamıştır. Tüm yaptıklarını göz önünde bulunduracak olursak, Recep Tayyip Erdoğan, yeni Türkiye'nin en büyük demokratıdır.''

Başbakan Erdoğan'ı Karadağ'a bekliyoruz

Feyziç, geçtiğimiz günlerde Diyanet İşleri Başkanlığının bir organizasyonuna katılmak amacıyla Türkiye'yi ziyaret ettiği sırada, Başbakan Erdoğan ile kısa bir süre görüşme fırsatı bulduğunu ve Erdoğan'ı Karadağ'a davet ettiğini söyledi.

Erdoğan'ın ise davetine sıcak baktığını ifade eden Feyziç, Nisan ayı sonunda, Bar kentindeki İslam Merkezi'nin açılışında Erdoğan'ı göreceklerini düşündüğünü kaydetti.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...