Galatasaray'da gidişatı 'derbi' belirleyecek

Galatasaray'da gidişatı 'derbi' belirleyecek

SPOR Haberleri

Galatasaray'da yönetimin alacağı tavır ve futbolcuların geleceği derbi karşılaşmasının sonucuna göre şekillenecek.

Galatasaray, TT Arena'da pazar günü sezonun en önemli sınavlarından birini verecek. nbsp;Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea'ye elendikten sonra oynadığı futbol ile büyük hayal kırıklığı yaşatan Galatasaray'da olağanüstü hal ilan edildi. Yönetim, Fenerbahçe derbisinin sonucuna göre radikal kararlar alabilir. Takım içindeki bazı futbolcuların da sezon sonundaki geleceği derbiye göre şekillenecek.

Özellikle Londra'da Yönetim Kurulu Üyeleri arasında yaşanan tartışmaların basına sızması, sarı kırmızılı kulüpte tepkiyle karşılanmıştı. Adnan Nas ve Mehmet Cibara arasındaki gerginlik ayyuka çıkmış olay Cibara'nın istifasına neden olmuştu. Ancak Başkan Aysal, Cibara'ya güvendiğini ifade ederek deneyimli yöneticinin istifasını kabul etmemişti.

Galatasaray yönetiminde, Fenerbahçe derbisinin sonucuna göre bazı isimlerle yollar ayrılabilir. Hatta sarı kırmızılı kulübün kulislerinde haftasonu oynanacak kritik mücadelenin olağanüstü Genel Kurul'a kadar gidebileceği konuşuluyor. Başkan Aysal'ın camiada güven tazeleyerek yeni isimlerle yola devam edebileceği belirtiliyor.

Kayserispor ve Bursaspor maçlarında hem Mancini'yi hem de Ünal Aysal'ı istifaya çağıran Galatasaray taraftarlarının derbideki tepkisi ise merak konusu. Bir süredir takımı protesto eden sarı kırmızılı tribünler, TT Arena'da Galatasaray'dan galibiyet bekliyor. Derbi bir anlamda takım ile taraftarlar arasındaki sıkıntının da giderilmesi açısından büyük önem taşıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...