Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Seçim kavgasında silahlar konuştu: 8 yaralı

/ Kaynak: AA
Seçim kavgasında silahlar konuştu: 8 yaralı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Tokat Yeşilyurt'ta AK Parti'li Kazım Misafir'in 50 oy farkla kazandığı seçim sonrası çıkan polisin havaya ateş açarak durdurduğu kavgada 8 yaralı var.

Tokat'ın Yeşilyurt ilçesinde mevcut belediye başkanı Kazım Misafir ile MHP Belediye Başkan adayı Kübra Sever Taşkıran arasında kıran kırana seçim yarışı yaşandı. Mevcut başkan Kazım Misafir, bin 360 oya karşı bin 410 oy alarak yeniden seçildi. Seçim boyunca her iki aday arasında yaşanan gerginlik, seçimin ardından yeniden başladı. İlçede MHP'li Taşkıran ile AK Parti'li Misafir'in yakınları arasında bugün başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Polis kavgayı havaya ateş açarak durdurdu. Kavgada yaralanan 8 kişi ilçe devlet hastanesine kaldırıldı. Olayın ardından ilçeye Tokat kent merkezinden takviye polis ile jandarma ekipleri sevk edildi. Gün boyunca ilçe merkezinde taraflar arasında yaşanan gerginlik sürerken, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için ekipler ilçede bekleyişini sürdürüyor.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...