Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TEM otoyolu bu gece kapalı!

TEM otoyolu bu gece kapalı!

YAŞAM Haberleri

Bu akşam TEM otoyolunu kullanacak sürücüler dikkat. İstanbul yönü saat 21:30'dan itibaren sabaha kadar kapalı olacak.

İstanbul -İzmir arasındaki yolculuğu 3.5 saate indirecek Gebze-Orhangazi- İzmir Otoyolu'nun en önemli geçiş noktası olan İzmit Körfezi Köprüsü bağlantı yolundaki çalışma nedeniyle TEM'in İstanbul yönü, Dilovası'ndan itibaren bugün saat 21.30'den yarın saat 07.00'ye kadar kapalı kalacak.

Kocaeli Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, proje çalışmaları kapsamında TEM'in Dilovası Rampası mevkiinde üstgeçit öngerme kirişlerinin konulması çalışmaları yapılacak. Bu çalışma nedeniyle, TEM'in 'Kuzey taşıma yolu' olarak da adlandırılan İstanbul'a gidiş istikameti, nbsp; saat 21.30'dan itibaren kapatılacak. Trafik burada Gebze istikametine Dilovası turnikelerinden çıkılarak D-100'e verilecek. Araçlar yeniden Gebze turnikelerinden TEM'e giriş yaparak İstanbul istikametine buradan devam edebilecek. Bu uygulama yarın sabah saat 07.00'de sona erecek.

Bu çalışmalar sırasında geçici trafik işaretlemeleri yapılacağı ve gerekli emniyet tedbirleri alınacağı belirtilerek, sürücülerin alternatif yolları kullanmaları ve yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istendi. - Kocaeli

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...