Eskişehirspor Gençlerbirliği özet ve golleri

Eskişehirspor Gençlerbirliği özet ve golleri

SPOR Haberleri

Gençler Eskişehir'e konuk oldu. Eskişehirspor Gençlerbirliği, maç özeti gollori sonucu ve skoru burada.

Gençler seriye bağladı - Süper Toto Süper Lig'in 27. haftasında Eskişehirspor evinde Gençlerbirliğini ağırladı. Aralarında 3 puan fark bulunan iki takımında mücadelesinde maç 1-0 konuk ekip Gençlerbirliği galibiyetiyle sonuçlandı.

Karşılaşmanın ilk yarısında iki takımında çok fazla pozisyon bulamadığı maçta soyunma odalarına 0-0'lık sonuçla gidildi. Eskişehirspor'da devre arasında Erman Kılıç'ın yerine Erkan Zengin'in girmesiyle ilk yarıdaki üretkenlik sorununu ortadan kaldırma planları vardı. İkinci yarının başlangıcıyla daha hareketlenen maçta pozisyonlar da arttı ve 62. dakikada Gençlerbirliği'nde Ermin Zec uzaktan inanılmaz bir golle takımını 1-0 öne geçirdi. Maçın geri kalan kısmı karşılıklı ataklarla geçilirken karşılaşmada başka gol olmadı ve maç deplasman ekibi Gençlerbirliği'nin 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Bu sonucun ardından Gençlerbirliği ligdeki puanını 37'ye yükseltti. Mağlubiyetin ardından Eskişehirspor da 37 puanda kaldı.

Spor Toto Süper Lig'de önümüzdeki hafta Eskişehirspor Akhisar Belediye Spor deplasmanında, Gençlerbirliği ise Trabzonspor deplasmanın da 3 puan mücadelesi verecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...