Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Demet Akalın doktoruna 300 bin liralık tazminat davası açıyor

Demet Akalın doktoruna 300 bin liralık tazminat davası açıyor

MAGAZİN Haberleri

Demet Akalın'ın, doğum sonrası sol tarafında uyuşukluk oluştuğu gerekçesiyle doktoruna 300 bin liralık tazminat davası açacağı öğrenildi.

Kızı Hira'nın doğumuyla Demet Akalın, normal hayatına dönmeye hazırlanırken büyük bir şokla karşılaştı. Sanatçı, doğumun ardından sol tarafındaki nbsp;uyuşukluk ve ağrıların dinmemesi üzerine hastaneye koştu. Akalın'ın doktoru, durumun geçici olduğunu söyleyip beklemesini tavsiye etti.Ancak Akalın, aradan uzun süre geçmesine rağmen ağrıları dinmeyince doğumu yaptıran doktoru F.Ş.'yi mahkemeye verme kararı aldı. Bu arada aynı doktorun, daha önce başka kadınlar tarafından yine aynı şikayetle mahkemeye verildiği de ortaya çıktı.Demet Akalın, doğum sonrası sol tarafında uyuşukluk oluştuğu gerekçesiyle doktoruna dava açacağını açıklamıştı. doktoru F.Ş. ise "İddia asılsız" yanıtını vermişti.Doktorunun kendisini yalanlamasına kızan Akalın'ın, 300 bin liralık tazminat davası açacağı öğrenildi. Hukuk savaşı başlatacak olan Akalın, doktorun diğer hastalarıyla görüşmeye başladı. SABAH

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...