Altınınız bol olsun

Altınınız bol olsun

SPOR Haberleri

Avrupa Büyükler Güreş Şampiyonası bugün Finlandiya'da başlıyor

Avrupa Güreş Şampiyonası'nda grekoromen, serbest ve kadınlarda toplam 23 sporcu ile mindere çıkacak olan Türk güreşçiler 6 gün boyunca kürsü için mücadele edecek. Serbest Güreş Milli Takımı'nda Sezer Akgül (57), Recep Münir Aktaş (61), Servet Coşkun (65), Yakup Gör (70), Soner Demirtaş (74), Fırat Binici (86), Rıza Yıldırım (97), Taha Akgül (125), Grekoromen Güreş Milli Takımı'nda Rahman Bilici (59), Atakan Yüksel (66), Yunus Özel (71), Şeref Tüfenk (75), Selçuk Çebi (80), Ahmet Yıldırım (85), Cenk İldem (98), Rıza Kayaalp (130), Kadın Milli Takımı'nda Sümeyye Sezer (48), Burcu Kebiç (53), Bediha Gün (55), Hafize Şahin (60), Buse Tosun (63), Burcu Örskaya (69) ve Yasemin Adar (75) yer alıyor. Şampiyonanın ilk gününde 48'de Sümeyye Sezer, erkekler 65'te Servet Coşkun ve 97'de Rıza Yıldırım mindere çıkacak.

RIZA KAYAALP YİNE İDDİALI nbsp;
Dünya ve Avrupa şampiyonu Rıza Kayaalp, altın madalya ile Türkiye'ye dönmek istediğini söyledi. Avrupa'da 4 yıldır finalde güreştiğini ve üçünde şampiyonluğa ulaştığını belirten Kayaalp, "Finlandiya'da dördüncü şampiyonluğumu elde etmek istiyorum" dedi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...