'Fenerlilerde zerre kadar akıl varsa, Galatasaray'a yenilir'

'Fenerlilerde zerre kadar akıl varsa, Galatasaray'a yenilir'

SPOR Haberleri

Hıncal Uluç derbi öncesinde Galatasaray'ı değerlendirdi. Uluç: Fenerlilerde zerre kadar akıl varsa, Galatasaray'a yenilirler

Sivri dilli ve koyu Galatasaray taraftarı olan Hıncal Uluç derbi öncesinde Galatasaray'ı değerlendirdi.İşte Hıncal Uluç'un açıklamaları;Mali Kongre, Aysal açısından önemli; öncesinde de Fenerbahçe derbisi var. Kötü bir sonuç halinde, "İbra edilmesi tehlikeye girebilir" şeklinde yorumlar yapılıyor. Böyle bir şey, söz konusu olabilir mi?Geçen hafta söyledim; Ünal Aysal, bütün umudunu Fenerbahçe maçına bağlamış. 'Ne yapayım, edeyim; şu Fener maçına kadar koltuğumu koruyayım' diye düşünüyor. Çünkü Fenerbahçe maçını da kaybederse, o koltukta kalamaz. Ama Galatasaray'da, öyle bir kafa var ki 'İstersen küme düş ama Fener'i yen.'Açık söylüyorum; Fenerbahçe'yi yenmek, Galatasaray'ın felaketi olur. Bir galibiyet halinde, Ünal Aysal kurtulur ve seneye Fenerbahçe, 20 puan fark atar.Cumartesi günü ağabeyim (Öcal Uluç), köşesinde dalga geçiyordu. "Bu Fenerlilerde zerre kadar akıl varsa, Galatasaray'a yenilirler. Çünkü nasıl olsa şampiyonlar ama yenilirlerse Ünal kalır; Ünal kalırsa, seneye de şampiyonluk garanti olur" diye... Aynen öyle düşünüyorum. Fenerlilerde biraz taktik kafası varsa, Galatasaray'a yenilirler.
nbsp;(Skorer)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...