Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'ta transfer planları şampiyonlar ligi'nde endeksli

/ Kaynak: DHA
Beşiktaş'ta transfer planları şampiyonlar ligi'nde endeksli

SPOR Haberleri  / DHA

BEŞİKTAŞ, sezon sonu transfer bütçesini iki bölüme ayırdı.

Süper Lig'in bitmesine 7 hafta kala şampiyonluk şansını bırakan ve gerçek hedefini Şampiyonlar Ligi olarak koyan Beşiktaş'ta yeni sezon planlaması da bu doğrultuda yapılıyor.


TRANSFER BÜTÇESİ LİG BİTİMİNDEKİ SIRALAMAYA BAĞLI
İkinci olarak doğrudan Şampiyonlar Ligi'ne kalınması halinde daha zengin bir bütçe ile hareket edilecek ve hazırlanan listedeki öncelikli isimler ile daha rahat pazarlıklar yapılabilecek. Ligin üçüncü bitirilmesi halinde ise daha makul bir bütçe ile transfer çalışmaları yürütülecek. Bunun sebebi de, son yıllarda Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde oldukça zor takımların bulunması ve UEFA Avrupa Ligi'nin de maddi kazancının çok az olması. Siyah beyazlı yönetim, sezon sonunda 6'sı yabancı en az 10 futbolcu transfer etmeyi planlayan Bilic ve Önder Özen'in belirlediği isimler ile şimdiden görüşmelere başladı. Lescott'tan önümüzdeki sezon için söz alan yönetim, Werder Bremenli Hunt ile görüşüp bu futbolcudan da 'gelirim' yanıtını aldı. Listede bulunan diğer isimlerin de takibi sürüyor.


''ALMEIDA DÜNYA KUPASI'NDAN ÖNCE İMZA ATMAZSA BİR YERİNE İKİ DÜNYA YILDIZI ALIRIZ''
İç transferde ise Almeida ile henüz anlaşamayan Beşiktaş yönetimi, bu futbolcunun Dünya Kupası'ndan önce imza atmaması halinde yeni stat için planlanan yıldız transferi sayısını ikiye çıkaracak. Başkan Fikret Orman, ''Almeida imza atacak. Ama atmazsa 10 numara olarak düşündüğümüz yıldız transferinin yanına bir de santrfor ekleriz. Yeter ki Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılalım. Bunun için de mutlaka ligi ikinci bitirmeliyiz'' diyor.


"YILDIZ TRANSFERİ GENEL TRANSFER BÜTÇESİNİ ETKİLEMEYECEK"
Vodafone Arena Stadı'nın kombine ve loca satışlarını artırmak için mutlaka bir dünya yıldızı getirmek isteyen başkan Fikret Orman ve yönetim, yıldız transferi için ödenecek ücreti genel transfer bütçesinin dışında tutacak. Başkan Orman, getirilecek yıldız oyuncuya ödenecek paranın reklam gelirleri ve forma satışları ile karşılanacağını düşünüyor. Fikret Orman, Kartal Yuvaları'nda her yıl artan cironun, stadın bitmesi ve dünya yıldızı transfer edilmesi ile birlikte 70-80 milyon liraya çıkmasını hedefliyor. Böylelikle, yapılacak yıldız oyuncu transferleri Kartal Yuvaları'ndan beklenen bu artış ile karşılanacak ve genel transfer bütçesi diğer oyuncular için kullanılacak.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...