Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

De Arrascaeta Galatasaray'a geliyor!

De Arrascaeta Galatasaray'a geliyor!

SPOR Haberleri

Devre arası tranfer dönemini hızlı geçiren Galatasaray sezon sonunda da genç yıldızları almak için çalışmalara başladı.

Ocak ayında olduğu gibi sezon sonunda da kadrosuna genç isimleri transfer etmeyi planlayan Galatasaray, bu plan doğrultusunda ilk imzayı attırmak üzere. Devre arasında aldığı 9 oyuncuyla bir anda tüm dikkatleri üzerine çeken Galatasaray, aldığı sonuçlardan sonra oldukça eleştirilmişti. Ancak Galatasaray yönetimi eleştirilere kulak asmadan takımı gençleştirme operasyonuna devam ediyor. Öyleki Güney Amerika'dan gelen son haberler Galatasaray'ın genç bir yıldızla imza aşamasına geldiğini ortaya koyuyor.


Önceki günlerde ortaya çıkmıştı
Uruguay'da Defensor Sporting'de forma giyen kanat oyuncusu için girişimlerde bulunan Galatasaray, transferi bitrmek üzere. Urguay ile Dünya Kupası'na gideceği belirtilen 19 yaşındaki Giorgian De Arrascaeta için kulüp başkanı önceki günlerde yaptığı açıklamada oyuncu için Galatasaray'la görüşmelerin sürdüğünü belirterek transferin sonuçlanabileceğini söylemişti. Uruguay basınında çıkan haberlere göre artık bu transferin önünde bir engel kalmadı ve genç yıldız Dünya Kupası'ndan sonra Galatasaray'a imza atacak.


Muslera faktörü
Uruguay'da yere göğe sığdırılamayan Giorgian De Arrascaeta'nın, La República editörlerinin iddiasına göre Galatasaray'la ön protokol imzaladığı ve Dünya Kupası'ndan sonra Muslera'yla birlikte oynayacapı iddia edildi. Arrascaeta'nın transferi hakkında yapılan yorumlarda Uruguay'ın efsane kalecilerinden biri olan Muslera ile birlikte İstanbul'da oynayacağı yorumlarında bulunuldu.


Müthiş performans


Bu sezon Uruguay'da oynadığı 26 maçta 6 gol 9 asistle oynayan genç yıldız gösterdiği performansla Uruguay Milli Takımı'na yükselmeyi başardı. Arrascaeta'nın yazın düzenlenecek olan Dünya Kupası'nda boy göstermesi bekleniyor.


(Eurosport)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...