Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Taner Yıldız: Elektriklerin kesildiği yerlerde CHP ve MHP kazandı

Taner Yıldız: Elektriklerin kesildiği yerlerde CHP ve MHP kazandı

Politika Haberleri

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, 'CHP ve MHP'nin elektrik kesintileri yüzünden itirazda bulunduğu illeri kazandı'

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız seçim esnasında yaşanan elektrik kesintilerine ilişkin konuştu.Taner Yıldız, kesintilerde oy tasnifini etkileyecek bir olumsuzluk yaşanmadığını ifade etti.Bakan Yıldız, yaptığı açıklamasında, "Oy tasnifini etkileyen bir olumsuzluk yaşanmadı. Elektrik kesildiği için alamadık demek yanlış teşhis. Toplam 17 dakikalık bir kesinti söz konusudur. İtiraz edilen bölgelerde muhalefet partileri kazandı. Gölge düşürmeye çalışanları tebessümle karşılıyoruz.'' ifadelerini kullandı.CHP ve MHP'nin elektrik kesintileri yüzünden itirazda bulunduğu iller Adana, Mersin, Osmaniye, Hatay ve Gaziantep'ti. Bu illerden Gaziantep'te kazanan AK Partili Fatma Şahin olurken, geri kalan şehirlerde CHP ve MHP yarışı kazandı. (HABER7)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...