Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kayserispor'da umutlandı!

/ Kaynak: AA
Kayserispor'da umutlandı!

SPOR Haberleri  / AA

SÜPER Lig'de Kayserispor'un ligde kalma umutları artarken Kulüp Başkanı Recep Mamur, "Sözün bittiği yerdeyiz. Bizim her maçımız artık final" dedi.

Futbolcularının Medical Park Antalyaspor maçında ortaya koyduğu futbol ve kazanma hırsından övgüyle söz ederken, "Çıkmadık candan umut kesilmez" deyimini kullanan Başkan Recep Mamur, puan cetvelinin son 5 sırasında bulunan her takım kadar Kayserispor'un da şansı bulunduğuna dikkati çekti, şöylmededi: "Taraftarımızın desteği, duası, oyuncularımızın gayretiyle bulunduğumuz yerden kurtulacağız. Ligdeki her maçı sonuna kadar zorlayıp, her maçı final havasında oynayacağız. Ligin alt sırasındaki diğer takımlar kadar bizim de kalma şansımız var. Elimize bir fırsat geçti. Bu fırsatı ve şansı iyi kullanacağız."


NOBRE GOL ORUCUNU BOZDU
Kayserispor'da ilk sezonunu geçiren Brezilya asıllı Türk golcü oyuncu Mert Nobre, Spor Toto Süper Lig'de 128 gün sonra golle tanıştı. AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, sezon başında Mersin İdmanyurdu'ndan transfer edilen Nobre, ligin geride kalan haftalarında beklentileri karşılayamadı ve uzun süre gol yollarında suskun kaldı.
Ligin ilk yarısında sakatlıklar dolayısıyla takımından ayrı kalan Nobre, ligde zor günler geçiren Kayserispor için final niteliğindeki Medical Antalyaspor maçında attığı 2 golle hem takımımın galibiyetinde büyük rol oynadı, hem de uzun bir aranın ardından gol hasretini bitirdi.
- 13 maç sonra gol attı
Sarı-kırmızılı oyuncu ligin 27. haftasında dün yapılan Medical Park Antalyaspor maçında attığı 2 golle, ligde yaklaşık 4 ay süren gol hasretine son vermiş oldu. Ligdeki en son golünü ilk yarının 12. haftasında 23 Kasım 2013'te Çaykur Rizespor'a atan Brezilyalı futbolcu, o tarihten bu yana gol sevinci yaşamamıştı. Kayserispor'da, Medical Park Antalyaspor maçına kadar forma giydiği 13 karşılaşmada ağları havalandıramayan Nobre, gol orucuna ancak bu hafta son verebildi. Kayserispor Teknik Sorumlusu Ertuğrul Seçme tarafından Medical Park Antalyaspor karşılaşmasına yedek başlatılan Nobre, ikinci yarının başında dahil olduğu maçta 59. ve 60. dakikalarda topu filelerle buluşturarak, uzun zaman sonra gol sevinci yaşadı. Maçın ilk yarısını 1-0 geride tamamlayan Kayserispor'da oyuna girmesinin ardından takımının ilk golünün hazırlayıcısı olan golcü oyuncu daha sonra 2 dakika içinde attığı iki golle takımının 3-1'lik galibiyetinde büyük rol oynadı.
- Ligdeki 107. golünü kaydetti
Nobre, Medical Park Antalyaspor maçında attığı golle, Süper Lig'deki 107. golüne ulaşmış oldu. Bu sezon ligde 3 kez gol sevinci yaşayan Nobre, ligde geride kalan sezonlarda 104 kez topu filelerle buluşturmuştu. Golcü oyuncu bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda da 1 gol kaydetmişti.
-"Sakatlıklar yüzünden fazla verim alamamıştık"
Kayserispor Teknik Sorumlusu Ertuğrul Seçme, yaptığı açıklamada, Nobre'nin kendileri için çok önemli bir oyuncu olduğunu söyledi. Kümede kalma mücadelesi verdikleri final haftalarında Nobre'den beklentilerinin büyük olduğunu dile getiren Seçme, şöyle devam etti: "Takımımızdaki tüm futbolcular bizim için değerli ve önemli. Bütün oyuncularımız kendilerine görev verildiği zaman ellerinden gelenin en iyisini yapmak için gayret ediyor. Nobre de değer verdiğimiz futbolcularımızdan biri. Sezonun ilk yarısında Nobre'den sakatlıklar dolayısıyla fazla verim alamamıştık. Daha sonra form tutmaya başladı. Dün Antalyaspor maçında bizim için çok önemli goller attı. Nobre'den ligin kalan haftalarında gollerini artırarak, devam etmesini bekliyoruz. Takım olarak ligde kalma mücadelesi veriyoruz. Bu zorlu yolda bütün futbolcularımızdan olduğu gibi Nobre'den de yüksek performans bekliyoruz."

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...