İngiliz medyasına konu olan çift hasret giderdi

/ Kaynak: İHA
İngiliz medyasına konu olan çift hasret giderdi

YAŞAM Haberleri  / İHA

İngiliz medyasına konu olan Jaydene ile Emre'nin aşkı devam ediyor.

İngiliz kız, Türk sevgilisi Emre'den ayrı kalmaya dayanamayınca babasıyla Marmaris'e geldi. Jaydene, köyde sevgilisiyle hasret giderdikten sonra babasıyla İngiltere'ye geri döndü.


İngiliz Daily Mail'in gazetesi Türk barmenle İngiliz kızın aşklarını sayfasına taşıyarak, "Siz 16 yaşındaki kızınızın tatilde tanıştığı barmenle evlenmesine izin verir miydiniz" sorusu yöneltildi. İngiltere'nin çok konuştuğu ve sonunu merakla beklediği aşkın kahramanları 21 yaşındaki İngiliz Jaydene Roberts'le Türk garson Emre Karaca, Marmaris'te iki hafta boyunca bir araya gelerek aşk tazeledi. Emre'nin anne ve babası İngiliz aileyi sevgiyle kucaklayıp evlerinde konuk ederken köylülerde genç aşıkları evlerine davet ederek misafir etti. Emre Karaca, yaptığı açıklamada, şunları söyledi: "Sevgilimle en son üç ay önce görüşmüştük. Biz birbirimizi gerçekten çok seviyoruz ve ailelerimiz de bu aşka saygı duyup bizi destekliyor. Jaydene, benim yanımda olmak istediğini ve Türkiye'ye geleceğini söyleyince dünyalar benim oldu. Köyde 15 gün çok güzel vakit geçirdik. Ayrılık günü geldiğinde onun gidişiyle yıkıldım. Jaydene'nin babası Michael, kızının benim yanımda mutlu olmasına çok sevindiğini söyledi. Onun yaz sezonunda tekrar gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Ailelerimiz nişan ve düğün konusunda henüz bir karar vermedi. Yaz tatiline geldiğinde konuşup karar vereceğiz."

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...