HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Fikret Orman: Zafer ulaşmanın tek yolu...

Kaynak:
Fikret Orman: Zafer ulaşmanın tek yolu...

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / 

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman Beşiktaş oyuncuları ve yeni stad hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Orman, Beşiktaş Dergisi'nin nisan sayısında yer alan yazısında, futbol takımının hedefleri ve Vodafone Arena konusunda bilgiler verdi. Futbol takımının performansına değinen Fikret Orman, "Beşiktaşımızı büyük başarılara taşıyabilmenin tek yolu, taraftarıyla ve yönetimiyle birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek, bu ortamı bozmaya yönelik girişimlere izin vermemekten geçmektedir" ifadesini kullandı. Takımın sahada iyi bir oyun sergilediğinin tüm spor kamuoyunun takdiri olduğunu kaydeden siyah-beyazlı kulübün başkanı, şunları kaydetti: "Daha kazanılacak çok maç ve elde edilecek çok puan bulunan bir ortamda, büyük Beşiktaş taraftarına ve camiamıza düşen yegane görev; tüm oyuncularımızı sahiplenmek, onların motivasyonlarını artırarak zafere yürümelerine yardımcı olmaktır. Taraftarlarımızın bundan sonraki tüm müsabakalarımızda da tribünlerde sergilediği centilmenlik ve fair-play ruhunu sürdüreceğine, başarıya giden yolda kulübüyle ve renkleriyle bütünleşeceğine, sahada terlerinin son damlasına kadar mücadele ederek bizleri zafere ulaştırmaktan başka bir gayesi olmayan oyuncularımıza her zamankinden daha fazla destek olacaklarına inancımız tamdır."
- Vodafone Arena
Başkan Orman, futbol takımının yeni evi olacak Vodafone Arena'nın da bütün Beşiktaşlıların el emekleri ve alın teriyle her geçen gün yükseldiğini dile getirdi. İnşaatın 30 Ağustos'ta tamamlanmasıyla 41 bin 903 kişilik stadın her noktasından taraftarların keyifle maçlarını izleyeceklerini vurgulayan Fikret Orman, şunları kaydetti:
"Stadımızı tamamladıktan sonra hedeflerimizden biri de basketbol salonu yapmak. Her geçen gün kulübümüz daha da büyüyor. Sponsorlara güven verdikçe büyümeye de devam edeceğiz. Kötü günleri bir daha yaşamak istemiyoruz. Beşiktaş, bu ülkenin en eski takımı. 20 milyondan fazla taraftarımız var. Bu sevgi değil, bir tutku. Tutkunun tanımı Beşiktaş'tır. Beşiktaş'ı daha ileriye taşıma noktasında uyumlu çalışmalarını sürdüren yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür etmek istiyorum."
Kulübün 111. kuruluş yıl dönümünde, Onursal Başkan Süleyman Seba'dan sonra ilk kez Beşiktaş'a bir tesis kazandırmanın gururu ve heyecanını yaşadıklarını kaydeden Orman, "Üyelerimize verdiğimiz, Avrupa ve Anadolu yakalarında sosyal tesis sözünün ilk adımı olarak Beşiktaş Belediyesi ile Akatlar'da bulunan kültür ve spor merkezinin kulübümüze devrine ilişkin protokolü imzaladık. Bu protokole katkı sağlayan İsmail Ünal'a teşekkür eder, yapımı en kısa sürede tamamlanacak olan yeni kültür ve spor merkezimizin tüm Beşiktaşlılara hayırlı olmasını dilerim" görüşlerine yer verdi.


Kaynak: AA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...