Kadın terörist hostesi rehin alıp 2 kişiyi yaraladı

/ Kaynak: DHA
Kadın terörist hostesi rehin alıp 2 kişiyi yaraladı

DÜNYA Haberleri  / DHA

Kadın terörist hostesi rehin alıp 2 kişiyi yaraladı. Lufthansa uçağında saldırı, hostes ve 2 görevli yaralandı.

Almanya'nın en büyük hava yolu şirketi Lufthansa'nın Budapeşte'ye gitmek üzere Münih'ten kalkan uçağı, Macaristan uyruklu bir kişinin hostesi rehin alması nedeniyle Münih Havalimanı'na geri döndü. Hostes ve uçaktaki 2 görevliyi yaralayan zanlı, gözaltına alındı."Münchener Merkur" gazetesinin internet sayfasında yer alan habere göre, Lufthansa'nın Münih-Budapeşte seferini yapmak üzere saat 11.15'te havalanan yolcu uçağındaki bir hostes, sınır dışı edilmek üzere Budapeşte'ye götürülen Macaristan uyruklu kişi tarafından kesici aletle tehdit edilerek rehin alındı.Uçağın Budapeşte'ye gitmesini engellemeye çalışan 33 yaşındaki zanlı, hostes ile uçakta görevli 2 kişiyi hafif şekilde yaraladı. Bunun üzerine uçağın pilotu, Münih Havalimanı'na geri döndü.
Yolcuların uçaktan tahliye edilmesinin ardından olay yerine gelen polisler ekiplerince düzenlenen operasyonda 33 yaşındaki zanlı gözaltına alındı. Kurtarılan hostes ile diğer yaralı 2 kişiye havalimanına gelen sağlık ekipleri müdahale etti.
Münih polisinden yapılan açıklamada, 156 kişilik uçağın boşaltıldıktan sonra operasyonun başarıyla tamamlandığını, gözaltına alınan zanlının kesici bir aletle hostesi tehdit ederek rehin aldığını belirtti.
nbsp;

DÜNYA
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...