Küçük Ağa dizisi oyuncusundan sitem!

Küçük Ağa dizisi oyuncusundan sitem!

MAGAZİN Haberleri

Kanal D'de ekranlarının sevilen dizisi Küçük Ağa ile tanınan ünlü tiyatrocu büyük sitemde bulundu.

Tiyatro sanatçısı Nazan Diper, şu sıralar Kanal D'nin sevilen dizisi "Küçük Ağa"da Mehmetcan'ın babaannesi Esma'yı canlandırıyor. Artık sokakta tanındığını söyleyen Diper, aldığı tüm güzel yorumlara rağmen sitemli... Ünlü oyuncu, "32 yıllık tiyatrocuyum, beni tiyatrodan tanıyan çok az kişi var" diye sitemde bulundu.


Diper, sokaktaki tepkiyi şöyle anlattı: "Yollarda pek rahat yürüyebildiğim söylenemez. Dizi çok izlenince, tanınıyorsunuz kuşkusuz. Bu, durumun hoş yanı. Ama bir de acı yönü var ki; 32 yıllık tiyatrocuyum, beni tiyatrodan tanıyan çok az kişi var. Bu arada karşılaştığım kişiler genelde daha genç göründüğümü söylüyor ve oyunculuğumdaki doğallığı övüyorlar, sağ olsunlar. Ama benim için belki de en güzeli; Esma'yla beni özdeşleştiren Urfalı bir izleyicinin sorduğu "Urfa'nın neresinde yaşiisiz?" sorusuydu..."




Küçük Ağa dizisi oyuncusundan sitem!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...