Vialand 'Fatih'in Rüyası'na 40 milyon $ yatırım yaptı

Vialand 'Fatih'in Rüyası'na 40 milyon $ yatırım yaptı

Ekonomi Haberleri

Vialand Genel Müdürü Tolga Alişoğlu, yeni sezonda sadece Türkiye'de değil, dünya çapında ses getirecek 2 yeni ünite ile iddialı olduklarını söyledi.

Vialand Tema Park, yeni sezona yeni yatırımlarla başladı. Vialand Genel Müdürü Tolga Alişoğlu, yeni sezonda sadece Türkiye'de değil, dünya çapında ses getirecek 2 yeni ünite ile iddialı olduklarını söyledi. "Nefeskesen" ve "Fatih'in Rüyası" ünitelerine yaklaşık 40 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını anlatan Alişoğlu, "Toplam 650 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Vialand Entegre Perakende Konsepti'nin yaklaşık 250 Milyon doları Tema Park'ı kapsıyor. Vialand, Avrupa'nın en çok tercih edilen ilk 3 tema parkından biri olacak. Bu marka Türkiye'nin olacak" dedi. Vialand'de bulunan Roller Coaster'a 17 milyon dolar yatırım yaptıklarını, 900 kişi kapasiteli bu adrenalin platformunun 3 saniyede 110 kilometre hıza ulaştığını söyleyen Alişoğlu, Fatih'in Rüyası platformunun ise İstanbul'un fethini, robot heykellerle birlikte ziyaretçilere yeniden yaşattığını, ünite içinde 1000 metreküp su, gerçek boyutta 146 insanımsı robot, 8 adet hareketli dekor, 14 metre uzunluk, 9 metre yükseklikte 2 adet gemi, 12 metre uzunlukta suya inen gemi dekorunun mevcut olduğunu söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...