Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mustafa Bozkurt: Mustafa Sandal beni engelliyor

Mustafa Bozkurt: Mustafa Sandal beni engelliyor

MAGAZİN Haberleri

O Ses Türkiye yarışmasını kazanan Mustafa Bozkurt, katıldığı bir magazin programında kendisi ile ilgili bilinmeyenleri anlattı

Sesimin Ahmet Kaya'ya benzetilmesinden gurur duyuyorum ama Ahmet Kaya'ya benzetilmem dezavantaja dönüştü...Çünkü Ahmet Kaya'nın yaşadığı olaylar, ona ithaf edilen şeyler bana da yakıştırılıyor; ben onları da üstlenmiş oluyorum.


"MUSTAFA SANDAL OYUNCU OLMAMI ENGELLİYOR..."
Mustafa Sandal ile sürekli görüşüyoruz. 1 yıldır aralıksız bütün konserlerinde Mustafa Sandal'dan önce çıkıyorum. Mustafa Sandal oyuncu olmamı engelliyor. Önce müzik diyor; kendi de öyle yapmıştı, benim de öyle olmamı istiyor!


"YARIŞMADAN KAZANDIĞIM ARABAYI SATTIM"
Hadise'nin ekibinde olsaydım ve birinci olsaydım oturur beraber ağlardık, Hadise çok duygusal. Yarışmadan kazandığım arabayı sattım. Anneme ve kendime iki yeni araba aldım.


"ORHAN GENCEBAY BAMBAŞKA BİRİ"
Orhan Gencebay ile telefonda görüştük. Yakın zamanda yanına gideceğim. Orhan Gencebay deyince durmak lazım.Orhan Gencebay bambaşka biri… Müslüm Gürses'i görmek de hayalimdi ama göremedim. AKŞAM

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...