Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe, TT Arena'ya bayrak dikecek!

Fenerbahçe, TT Arena'ya bayrak dikecek!

SPOR Haberleri

Fenerbahçeli oyuncular, Galatasaray'ı devirirse saha ortasında kutlama yaparak Arena'ya bayrak dikme planları kuruyor.

Türkiye'yi şimdiden Galatasaray- Fenerbahçe maçının heyecanı sardı. Süper Lig'de en yakın rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş'a 13 puan fark atan Sarı-Lacivertli takım her geçen hafta şampiyonluğa bir adım daha yaklaşırken şimdiye kadar görülmemiş bir başarıya imza atmak üzere. Fenerbahçe bu hafta G.Saray'ı Arena'da yendiği takdirde ezeli rakibiyle olan puan farkını 16'ya çıkaracak. Bu farktan sonra kalan 6 haftada Galatasaray ve Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi yakalaması artık şansa kalacak. Bunu çok iyi bilen Fenerbahçeli oyuncuların kendi aralarında yaptıkları özel toplantıda çok önemli kararlar aldıkları gelen bilgiler arasında.


ŞAMPİYONLUĞU HAK ETTİĞİMİZİ GÖSTERMELİYİZ
F.Bahçeli futbolcuların, "G.Saray bizim en büyük rakiplerimizden biri. Onlara şampiyonluğu hak ettiğimizi göstermeliyiz. Artık ipi göğüslemeye yakınız. Ancak başarılı geçen bu sezonu taçlandırmak için Galatasaray'a bir yenilgi daha tattıralım. Böylece resmi olarak olmasa da mantık olarak şampiyonluğun kapısını tamamen aralamış oluruz" diye birbirlerine söz verdiği ortaya çıktı.


ZAFER KUTLANACAK VE BAYRAK DİKİLECEK
F.Bahçeli futbolcular ayrıca Arena'da çok önemli bir planı devreye sokmak için birbirleriyle anlaştı. Sarı-Lacivertli oyuncular ezeli rakiplerini yendiği takdirde zaferi saha ortasında kutlayacak ve ardından Arena'ya Fenerbahçe bayrağı dikecek. Galatasaraylı taraftarın büyük tepkisini alacaklarını bilmelerine rağmen Sarı- Lacivertli oyuncuların aldıkları bu kararı uygulayacağı gelen bilgiler arasında. takvim

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...