Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ahu Yağtu: Kemal gerçekten tatlı bir çocuk

Ahu Yağtu: Kemal gerçekten tatlı bir çocuk

MAGAZİN Haberleri

Komedyen Cem Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu oğlu ve kendisi hakkında ilk kez konuştu

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'dan boşanıp kendine yeni bir hayat kuran Ahu Yağtu, değişen hayatını ve oğlu Kemal'le ilişkisini All dergisine anlattı.


"ANNE OLMAK BANA HIZ KATTI"
Oğlunun doğumunun kendisini çok değiştirdiğini söyleyen Yağtu, "Anne olmak ağırkanlı Ahu'ya hız kattı. Kendime inanamaz hale geldim. Annelik güzel olduğu kadar insanı disipline eden, farkındalık oluşturan bir şey. Kişisel gelişiminize inanılmaz ivme kazandırıyor" dedi. Ünlü manken, 1,5 yaşındaki oğlu sayesinde özgürleştiğini de sözlerine ekledi: "Herkes, anneliğin bambaşka bir duygu olduğunu, tatmadan anlayamayacağımı söylerdi.


"KEMAL'LE ÇOK EĞLENİYORUM"
Herkes, anneliğin bambaşka bir duygu olduğunu, tatmadan anlayamayacağımı söylerdi. Gerçekten öyleymiş. Tarif edilemez bir duygu. Kimseye hissedemediğim kadar büyük bir sevgiyi ona hissediyorum. Ayrıca Kemal'le çok eğleniyorum.


"KEMAL GERÇEKTEN ÇOK ŞEKER BİR ÇOCUK"
Onunla beraber çocuk oluyor, onunla özgürleşiyor, hayal dünyasına dalıyorum. İnsan kendi çocuğunu över ama Kemal cidden çok şeker ve tatlı bir çocuk..." Ahu Yağtu, çocuğunun geleceğini erkenden planlamaya başlayan annelerden olmadığını söyledi, "Benim için önemli olan birlikte güzel vakit geçirmek" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...