Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Avrupa teselli olur

Avrupa teselli olur

SPOR Haberleri

"Kalan maçları kazansak bile tatmin edici bir yerde olmayacağız. Ancak Avrupa bileti bizler için iyi bir teselli olacaktır"

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, son dönemde ortaya konulan futbola rağmen galibiyet alamamalarının üzücü olduğunu söyledi. Hacıosmanoğlu, "İyi futbol oynamak tabii ki güzel, keyif verici bir durum. Ancak Trabzonspor olarak bizim sadece iyi futbol oynama gibi bir durumla sezonu tamamlama şansımız yok. Zaman zaman kötü futbolla bile kazanma refleksi gösteren bir takım olmalıyız. Gelecek haftalarda iyi futbolumuzu sonuçlarla da süsleyeceğimize dair iyi sinyaller alıyoruz. Umarım tabelaya da yansır" ifadelerini kullandı. Bu sezon ligde istedikleri sonuçları alamadıklarını belirten Trabzonspor Başkanı, "Kalan maçlarımızı kazansak bile Trabzonspor sevdalıları için tatmin edici bir yerde olmayacağız. Ancak en iyi noktada tamamlayıp bir Avrupa bileti almak bizler için teselli olacaktır. Bu sezonun kalan bölümü bizim için bir anlamda eksiklerimizi görme adına belirleyici olacak. Transfer dönemi bitti diye çalışmaları bırakmış değiliz" dedi.

Mandıralı'ya destek

Gelecek sezon takımın başında olup olmayacağı merakla beklenen Hami Mandıralı'ya yönetimden tam destek geldi. Başta Başkan Hacıosmanoğlu olmak üzere yönetim kurulu üyeleri Mandıralı'ya büyük bir destek verirken, genç hoca ile devam etmek isteyen yönetimin, bu düşüncesinde alınacak saha sonuçlarının belirleyici olacağı belirtiliyor. Öte yandan Elazığspor maçında sarı kart cezalısı olması sebebiyle forma giyemeyen takımın en golcü oyuncusu Olcan Adın, G.Birliği maçıyla birlikte sahalara dönüyor. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...