Malouda ve Zokora antrenmana katılmadı!

Malouda ve Zokora antrenmana katılmadı!

SPOR Haberleri

Trabzonspor, Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, Malouda ve Zokora antrenmana katılmadı.

Teknik sorumlu Hami Mandıralı yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde yapılan antrenmana, eşinin rahatsızlığı nedeniyle geçen hafta Fransa'ya giden Malouda, yarın Çırağan Sarayı'nda evlenecek Zokora katılmadı. Sakatlığı süren Bourceanu ise fizyoterapistler eşliğinde takımdan ayrı çalıştı. Zokora'nın Gençlerbirliği maçında forma giyemeyeceği, Bourceanu'nun ise maça yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi. Bordo-mavili futbolcular antrenmanda koşunun ardından yarı sahada maç oynadı. Çift kale maçta futbolcuların istekli olması dikkati çekti. Zeki Yavru'nun golleriyle galip gelen takım, maç sonunda büyük sevinç yaşadı.
Antrenman öncesi teknik sorumlu Mandıralı, Arjantinli oyuncu Colman ile saha ortasında özel bir görüşme yaptı.
- Olcan dönüyor
Trabzonspor'da Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa kupası maçları olmak üzere 41 maçın tamamında forma giydikten sonra geçen hafta cezası nedeniyle Elazığspor maçında takımda yer alamayan Olcan Adın, Gençlerbirliği maçıyla tekrar sahalara dönüyor. Trabzonspor'da 41 maçta 3 bin 680 dakika forma giyen, Spor Toto Süper Lig'de attığı 8 golle takımının en fazla gol atan oyuncusu konumunda bulunan Olcan Adın'ın Gençlerbirliği maçında takımde yar alması bekleniyor.
- Biletler cuma günü dağıtılacak
Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle seyircisiz oynama cezası alan Trabzonspor'un Gençlerbirliği ile oynayacağı maçı ücretsiz seyredecek kadın ve çocuklar için davetiye niteliğindeki biletlerin dağıtımına 4 Nisan Cuma günü 12.00'de başlanacağı bildirildi.
Kadın ve 12 yaş altı çocuklar kendilerine ayrılan biletleri, Hüseyin Avni Aker Stadı önündeki Biletix gişesinden temin edebileceği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...