Barcelona transfer yasağına itiraz edecek!

/ Kaynak: AA
Barcelona transfer yasağına itiraz edecek!

SPOR Haberleri  / AA

Barcelona, transferiyle ilgili kurala uyulmadığı gerekçesiyle FIFA tarafından 14 ay transfer yasağı almalarına itiraz edeceğini açıkladı.

FIFA'nın kararının ardından Barcelona kulübüne yakın kaynaklardan İspanyol basınına yapılan açıklamalarda, "Biz rahatız. Bu futbolcuları neden transfer ettiğimiz husunda FIFA'ya gerekli açıklamayı yapacağız. İtiraz için 90 günlük süremiz var" denildi.
İspanya basınınında yer alan haberlerde ise FIFA'nın söz konusu transfer yasağı cezasının Barcelona'ya çok kötü bir zamanda geldiği vurgulandı. Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu'nun "kesinlikle bir kaleci ve ön libero alınacak" şeklindeki sözleri hatırlatılarak, kulübün bu bölgelerde transfere ihtiyaç duyduğu, FIFA'nın kararının nihai olması halinde Katalan ekibinin ciddi zorluklar yaşayacağı öne sürüldü. Sezon sonunda Barcelona'dan ayrılacak oyunculardan Victor Valdes'in yerine ön anlaşma sağlanan Alman kaleci Ter Stegen'in transferinin ise şimdilik dondurulduğu belirtildi. Barcelona yönetiminin, FIFA Disiplin Kurulu'nun söz konusu kararıyla ilgili gün içerisinde yazılı bir açıklama yapması da bekleniyor.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...