Erciyesspor'da hedef galibiyet

/ Kaynak: AA
Erciyesspor'da hedef galibiyet

SPOR Haberleri  / AA

Teknik direktör Karaman: "Final havasında geçmesini beklediğimiz Elazığspor maçını kazanarak, yolumuza devam etmek istiyoruz"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, hafta sonu yapacakları Elazığspor maçını kazanarak, yollarına devam etmek istediklerini söyledi. Mavi- siyahlı ekip, ligin 28. haftasında Elazığspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Hacı Boydak Tesisleri'nde teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular, ısınma koşusunun ardından yarı alanda topla çalışma yaptı. Antrenmana sakatlıkları süren Numan Çürüksu ve Edinho katılmadı. Antrenmandan önce gazetecilere açıklamalarda bulunan Karaman, Elazığspor maçının çok zor geçeceğini belirtti.
Üç haftada 8 puan kaybettiklerini hatırlatan Karaman, "Hala küme düşme potasında bulunuyoruz. Artık puan kaybetmeye tahammülümüz yok. Final havasında geçmesini beklediğimiz Elazığspor maçını kazanarak, yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu maçtan galip ayrıldığımız takdirde rakibimizin puan olarak üstüne çıkacağız. Temennimiz iyi bir futbol sonrasında 3 puana ulaşmak."
Mavi-siyahlı ekip, Elazığspor maçının hazırlıklarına yarın yapacağı idmanla devam edecek.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...