Beşiktaşlı futbolcuya 10 yıl hapis!

Beşiktaşlı futbolcuya 10 yıl hapis!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın ünlü futbolcusu Manuel Fernandes, eğlence mekanında tanışıp evine götürdüğü kızları darp ettiği iddiasıyla hakim karşısına çıktı

Beşiktaş'ın dünyaca ünlü Portekizli futbolcusu Manuel Fernandes'i mahkemelik eden olay, geçen yıl 4 Mayıs gecesi yaşandı. İddiaya göre arkadaşlarıyla birlikte gece kulübünde eğlenen futbolcu, burada Damla Ç. (21) ve Gülşah Ö. (23) ile tanıştı. Grup, futbolcunun Beşiktaş Selenium'daki evine gitti. Ancak gecenin sonunda 2 genç kız, soluğu Beşiktaş Merkez Karakolu'nda aldı. İkili, karakoldaki ifadelerinde futbolcunun kendilerini darp ettiğini iddia etti. nbsp;


10 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ
Adli Tıp Kurumu Şube Müdürlüğü'nün hazırladığı raporda Gülşah Ö.'nün parmaklarında ve sağ şakağından, Damla Ç.'nin ise elinde ve kolunda yaralanmalar bulunduğu, bu yaralanmaların "basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek" nitelikte olduğu ifade edilirken, iddianamede, Fernandes'in (27) 2 kez "kasten yaralama" suçundan 4 yıldan 10 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi. Davanın ilk 2 duruşmasına katılmayan ve hâkimin "Maç mahkemeden daha öncelikli değildir" diyerek hakkında zorla getirme kararı çıkardığı futbolcu, dün İstanbul 31. Sulh Ceza Mahkemesi'nde avukatı ile birlikte hazır bulundu. Portekizce bilen tercüman aracılığıyla ifade veren Fernandes, bilgisayar mezunu olduğunu ve aylık gelirinin 150 bin dolar olduğunu söyledi. Duruşma görgü tanıklarının dinlenmesi için ertelendi.


'KESİNLİKLE VURMADIM'
Manuel Fernandes, eğlence sonrası şikâyetçi 2 kız ve 2 arkadaşıyla Dikilitaş Selenium'daki evine gittiklerini, kızların kendi aralarında tartıştığını görünce arkadaşı Shane'ye "Gelmek istemiyorlarsa, şoförüm eve bıraksın" dediğini anlattı.
Fernandes, "Sonra arkadaşlarımla eve çıktım. Kapı çaldı. Arkadaşlarım kapıyı açınca kızların 2 arkadaşımla eve girdiklerini duydum. Kız arkadaşım Seda, kızların kendisine küfür ettiğini ve su şişesi fırlattığını söyledi. Kesinlikle vurmadım. Fiziki bir temasım da olmadı" dedi. nbsp;Kimlik sorgusu sırasında sakız çiğneyen Fernandes'i, Hâkim Emine Çiğdem Yılmaz uyardı. Fernandes, sakızını çıkardıktan sonra ifadesini vermeye başladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...