Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Twitter'dan, 3 yeni özellik

Twitter'dan, 3 yeni özellik

TEKNOLOJİ Haberleri

Erişimi engellenen Twitter'a, fotoğraf etiketleme, çoklu fotoğraf ekleme ve atılan tweet'lerin kaç kişi tarafından görüldüğü gibi 3 yeni özellik geldi.

Mikroblog sitesi Twitter, ülkemizde son günlerde fazla popülerken, kendisini geliştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta @ ve # işaretleri kaldıracağını duyuran Twitter, bu sefer de ilginç bir eklemeyle karşımızda. Attılan tweetlerin kaç kişi tarafından Retweet ve Favorite edildiğini gösteren Twitter, bundan böyle atılan Tweet'in kaç kişi tarafından görüldüğünü de yazacak. Henüz beta aşamasında olan bu özelliğin ne zaman ekleneceği henüz belli olmasa da bu özelliği ilk önce iOS işletim sistemli telefonlarda göreceğiz. Facebook gruplarında bulunan bu özelliğin Twitter'a gelmesi ile birlikte iki site arasında farklı rekabetler başlayacak.



Twitter'da çoklu fotoğraf dönemi


Twitter artık birden fazla fotoğrafın aynı anda yüklenmesine olanak sağlayacak. Türkiye'de erişimi engellenen Twitter'a birçok yeni özellik eklendi. Şirketin resmi blogu üzerinden yapılan açıklamaya göre artık Twitter üzerinden paylaşılan fotoğraflar etiketlenebilecek ve de 4 fotoğraf birden paylaşılabilecek. Fotoğraflarda 10 kişiye etiketleme yapılabilecek. Ancak çoklu fotoğraf ekleme olanağı şimdilik sadece iPhone kullanıcılarına özgü. Şirketin açıklamasına göre, bu uygulama kısa zamanda Android ve twitter.com'a da getirilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...