Adnan Januzaj şaşırttı!

/ Kaynak: İHA
Adnan Januzaj şaşırttı!

SPOR Haberleri  / İHA

Fatih Terim'in milli takıma için uğraş verdiği M.United'in genç yıldızı Adnan Januzaj, dünkü Bayern Münih maçına Belçika bayraklı tekmelikleriyle çıktı.

Belçika'da dünyaya gelen Türk asıllı genç futbolcu Adnan Januzaj, dün Bayern Münih ile oynadıkları Devler Ligi maçı öncesi ısınma hareketleri yaptığı sırada, Belçika bayraklı tekmeliklerle sahaya çıkması dikkat çekti. Terim'in de milli takıma kazandırmak için büyük uğraş verdiği Januzaj'ın bu hareketi, Belçika Milli Takımı için bir sinyal verdiği niteliğini taşıyor. Belçika, Kosova ve Türkiye milli takımlarında da oynama ihtimali olan Manchester United'in genç yıldızı Adnan Januzaj'ın, uzun süredir hangi ülke milli takımını seçeceği merak konusu olmuştu. Özellikle de Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in, Januzaj'ı milli takıma kazandırmaya çalıştığı biliniyordu. Dün, Belçika bayraklı tekmeliklerle sahaya çıkan Adnan Januzaj'ın artık kararını verdiği ve Belçika Milli Takımı'nı seçeceği gelen haberler arasında.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...