Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hakan Şükür'e cenazede büyük şok!

/ Kaynak: İHA
Hakan Şükür'e cenazede büyük şok!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Ekrem Karaberber'in cenazesinde eski milli futbolcu bağımsız milletvekili Hakan Şükür protestoyla karşılaştı.

Birçok ünlü futbolcunun yetişmesinde emeği olan ve dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden teknik direktör Ekrem Karaberber'in cenazesinde eski milli futbolcu bağımsız milletvekili Hakan Şükür protestoyla karşılaştı.

Türk futboluna uzun yıllar hizmet edip başta Oğuz Çetin, Aykut Kocaman, Turan Sofoğlu, Engin İpekoğlu ve Hakan Şükür olmak üzere birçok ünlü futbolcu yetiştiren Ekrem Karaberber, önceki gün mide kanaması geçirerek kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 87 yaşındaki Karaberber, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Karaberber için Yeni Cami'de öğle namazını müteakiben cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye, Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ile yetiştirdiği futbolcular Aykut Kocaman, Hakan Şükür, Turan Sofoğlu, spor ve siyaset camiasından çok sayıda tanınmış isim katıldı.

"İHANET ETTİN"

İl Müftüsü İlyas Serenli tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Ekrem Karaberber'in cenazesi, 2010 yılında Kardemir Karabükspor'u çalıştırırlarken vefat eden oğlu Esat Karaberber'in Emir Sultan Mezarlığındaki kabrinin yanına defnedildi.

"KİMİN İHANET ETTİĞİNİ GÖRÜRSÜNÜZ"

Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, cami çıkışında bir vatandaşın protestosuyla karşılaştı. Vatandaş Hakan Şükür'e, "Başbakanımız ve ülkeye ihanet ettin" diye bağırdı. Bunun üzerine Hakan Şükür de, "Gerçekleri bilseniz, kimin ihanet ettiğini görürsünüz" diye cevap verdi.

Karaberber'in yetiştirdiği ünlü futbolcular Bülent Uygun, Rahim Zafer, Recep Çetin ve Tuncay Şanlı da çelenk gönderdi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...