Flaş açıklama: Sergen, Aykut Kocaman gibi...

Flaş açıklama: Sergen, Aykut Kocaman gibi...

SPOR Haberleri

Beşiktaş eski futbol şube sorumlusu Celalettin Kolot, Sergen Yalçın, Lucescu ve transfer hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş eski futbol şube sorumlusu Celalettin Kolot, siyah beyazlı takım ligde sezonu ikinci bitiremezse Bilic gider Lucescu gelir iddiası için "Lucescu Türkiye'ye gelir mi onu sorgulamak gerekir. İkincisi Bilic'in 3 yıllık kontratı var. Bilic'i kovmak kolay değil" dedi.

LUCESCU, BEŞİKTAŞ'A GELMEZ, BİR İHTİMAL GALATASARAY'A GELİR

Kolot, "Lucescu, Türkiye'ye gelirse, senelik 4-5 milyon euro alıyor, Beşiktaş'a gelmez. Bence hem pahalı transfer bütçesi istemesi hem de Bilic'i göndermenin zor olması nedeniyle Lucescu'nun Beşiktaş'a gelmesinin zor olduğunu düşünüyorum. Ama Galatasaray, Lucescu'yu çalıştırabilecek paraları verebiliyor" şeklinde konuştu.

SERGEN 1 SENE MENAJER OLUR; SONRASINDA TEKNİK DİREKTÖR

Sergen Yalçın'ın futbol direktörü olarak Beşiktaş'a gelme ihtimali için ise Kolot, "Süper olur, bana göre orada 1 sene kaldıktan sonra teknik direktör olabilir. Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe'de yaptığı gibi" dedi.

HUNT DA, VAN DER VAART DA BEŞİKTAŞ'IN İHTİYACI OLAN YILDIZ DEĞİL

Auron Hunt'un faydalı bir futbolcu olduğunu, ama Beşiktaş'ın aradığı kaliteli futbolcu ayarında olmadığını düşündüğünü belirten Celalettin Kolot, "Hunt gelse ne olur gelmese ne olur. Beşiktaş'ta onun gibi 4-5 futbolcu çıkartabilir. Bence bir iki tane oyunu değiştirebilecek oyuncu almalı. Van der Vaart da Beşiktaş'ın aradığı yıldız değil. Ben onu Tottenham'dan bu yana izliyorum. Zaten bitirmiş futbolu kafasında. Hamburg da bile sürekli forma giymiyor. Eski Van der Vaart değil" şeklinde konuştu.

Radyospor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...