Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hamas'tan Erdoğan'a "afişli teşekkür"

/ Kaynak: AA
Hamas'tan Erdoğan'a "afişli teşekkür"

DÜNYA Haberleri  / AA

Hamas hareketi, Başbakan Erdoğan'ın Gazze'ye yönelik desteklerinden duyduğu memnuniyeti bir afişle kentin en büyük caddesine asarak ilan etti.

Filistin'deki Hamas hareketi, Gazze'ye desteklerinden duyduğu memnuniyeti ifade etmek için Başbakan Erdoğan'ın resminin de bulunduğu afişi kentin en büyük caddelerinden birine astı.

Filistin'deki Hamas hareketi, Gazze'ye desteklerinden duyduğu memnuniyeti ifade etmek için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın resminin de bulunduğu afişi kentin en büyük caddelerinden birine astı.

Ömer el-Muhtar Caddesi'nde asılan ve "Kudüs Yiğitlerini Bekliyor" yazılı afişte, Başbakan Erdoğan'ın resminin yanı sıra Gazze'deki Filistin Hükümeti Başbakanı İsmail Heniye, Hamas'ın Siyasi Büro Şefi Halid Meşal, Katar Emiri Temim bin Hamad Al Sani ve eski Katar Emiri Şeyh Hamad bin Halife Al Sani'nin resimleri yer aldı.

Hamas'ın Sosyal Etkinlikler Birimi Müdürü Eşref Ebu Zeyd, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sözkonusu afişin, Gazze'yi destekleyenlere teşekkür mahiyetinde olduğunu belirtti.

Ebu Zeyd, "Bu afişi, Gazze'ye ve halkına destek veren, davamızın yanında yer alan, maruz kaldığımız ambargonun kaldırılması için çalışan liderlere karşı bir vefa örneği olarak asmak istedik" dedi.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...