Büyük Risk'te Selçuk Yöntem'i zora sokan soru - izle

Büyük Risk'te Selçuk Yöntem'i zora sokan soru - izle

MAGAZİN Haberleri

Dün akşam yayınlanan Büyük Risk programına Selçuk Yöntem'in yarışmacılardan Tuğba'ya sorduğu soru ve aldığı cevap damga vurdu. İşte o görüntüler.

Dün akşam ekranlara gelen Büyük Risk'te ilginç bir olay yaşandı. Final bölmünde yaşanan ilginç olayda Selçuk Yöntem şaşkınlığını gizleyemedi. Final bölümünde 'Londra'yı kuran uygarlıktır' sorusu soruldu. 3 Yarışmacının da cevabını bilmediği final bölümünün en dikkat çeken yarışmacısı Tuğba oldu. Tuğba final bölümüne 1600 puan, Gülçin 4.100 puan, Özlem ise 4.600 puan ile geldi. Final sorusunda riske edilen rakamlar ise şöyleydi Tuğba 600 puanını rike attı, Gülçin ve Özlem ise tüm puanlarını riske attı. Cevapları okyan Yöntem 1600 puanının 600'ünü riske eden Tuğba'ya '1600 liranın 600 lirasını riske etmiş, 1000 lirayı ne yapacak acaba Tuğba' dedi ama dediğine de pişman oldu.
##tgvideo##
Finalde tüm puanlarını riske atan Özlem ve Gülçin 0 puana düşerken 1000 puanda kalan Tuğba, yarışmanın dün akşamki bölümünde 1000 TL kazanarak bir sonraki bölümde yarışma hakkı kazandı. Selçuk Yöntem' de Tuğba'ya yöneltiği 'Bin lirayı ne yapacak acaba Tuğba' sorusunun cevabını yarışmanın sonunda almış oldu. İşte o örüntüler;

TG.COM.TR / YUNUS EMRE ARVAS

Büyük Risk
SHOW nbsp; nbsp; nbsp;

Bir soru da Çoruh'tan

Hafta içi her akşam Show Ana Haber'den hemen sonra Selçuk Yöntem'in sunumuyla ekrana gelen "Büyük Risk", keyif dolu bir rekabete daha ev sahipliği yapacak. Sanat, spor ve şov dünyasının önemli isimlerinin sorularıyla renk kattıkları yarışmada bu akşamın ünlü soruları Bahar Öztan ve Şevket Çoruh'tan gelecek. Çocuk sorusunu ise Deniz Başat soracak.
Show 19.15

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...