Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tansiyonu dengeleyen cihaza Erciyes üniversitesinden onay

Tansiyonu dengeleyen cihaza Erciyes üniversitesinden onay

YAŞAM Haberleri

Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde Prof. Dr. Sultan Taşçı danışmanlığında hastalara uygulanan ''Akupres'in Kan Basıncı ve Yorgunluk Düzeyine Etkisi'' adlı lisansüstü doktora tezi olarak kabul edildi.
Çok sayıda hasta üzerinde yapılan klinik test sonuçlarında jintong'sinir uyarıcı medikal cihazın hastalarda yüksek ve düşük kan basıncı'nı düzenlediği yorgunluk düzeyini azalttığı, ayrıca baş ağrısı, baş dönmesi, halsizlik,bulanık görme,bulantı nbsp;gibi semptomları azalttığı tespit edildi.

Klinik test çalışmaları ile de etkisi kanıtlandı
Dünyada saygın 6 sı üniversite hastanesi olmak üzere toplam 14 farklı hastanede binlerce veri üzerinde yapılan klinik test çalışmalarında jintong elekrostatik sinir uyarıcı medikal cihazın yüksek ve düşük tansiyonu düzenlemede ayrıca migren, baş ağrısı, baş dönmesi, kulak çınlaması gibi semptomların giderilmesinde açık bir şekilde yardımcı olduğu açıklanmıştır.

nbsp;Tansiyonu dengeleyen cihaza Erciyes üniversitesinden onay
İlaç içermeyen, evde, işte, yolda kolayca kullanılabilecek şekilde tasarlanan Sağlık Bakanlığı'na kayıtlı medikal cihaz Türkiye'de 295TL Özel tanıtım fiyatıyla Tansiyon hastalarının kullanımına sunulmuştur.
Ayrıntılı bilgi için 0216 344 33 33 nbsp; nbsp; www.jintongturkiye.com






UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...