Müşerref taburcu oldu

/ Kaynak: AA
Müşerref taburcu oldu

DÜNYA Haberleri  / AA

Vatana ihanet suçlamasıyla yargılandığı davanın 3. duruşmasına giderken kalp krizi geçiren Eski Pakistan Devlet Başkanı Müşerref, taburcu oldu.

Vatana ihanet suçlamasıyla yargılandığı davanın 2 Ocak'taki üçüncü duruşmasına giderken kalp krizi geçiren ve Rawalpindi kentindeki Silahlı Kuvvetler Kardiyoloji Enstitüsü'ne kaldırılan Pervez Müşerref'in tedavisi tamamlandı.Müşerref, taburcu edildiği hastaneden İslamabad'ın Çakşehzad bölgesindeki evine gitti. Güvenlik konvoyu eşliğinde hastaneden ayrılan Müşerref'in geçiş güzergahı üzerinde bir de patlama meydana geldi. Konvyon geçişinin hemen ardından Faizabad üst geçidine yakın bir bölgedeki patlamada yaralanan olmazken, güvenlik kaynakları 4-6 kilogram ağırlığında patlayıcı madde kullanıldığını açıkladı.Müşerref, vatana ihanet suçlaması ile yargılandığı davanın 31 Mart Pazartesi günkü duruşmasına katılmış ve ilk kez savunma yapmıştı. Eski devlet başkanının avukatları, daha sonra davanın görüldüğü özel mahkeme ile İçişleri Bakanlığı'na müvekillerinin Dubai'deki hasta annesinin yanına gitmesi için yurtdışına çıkış yasağının kaldırılması talebiyle başvurmuş ancak ret cevabı almıştı. Avukatların son olarak İslamabad Yüksek Mahkemesi'ne başvuru yapması bekleniyor. nbsp;

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...