PEGASUS, Kuveyt ile 32 ülkede 79 'hat'ta ulaştı

PEGASUS, Kuveyt ile 32 ülkede 79 'hat'ta ulaştı

Ekonomi Haberleri

Pegasus Havayolları, Kuveyt'e uçuş başlattı.

26 Mart'taki ilk uçuşunun ardından Kuveyt hattının resmi açılışı, Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı'nın ev sahipliğinde Kuveyt'te yapıldı. Kuveyt Emiri Şeyh Sabah Al-Ahmad Al-Jaber Al-Sabah'ın davetlisi olarak Kuveyt'te bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de katıldığı tören, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın da katılımıyla gerçekleştirildi. Törende konuşan Ali Sabancı, "Pegasus olarak Orta Doğu'nun potansiyeline inanıyoruz. Kuveyt; Tahran, Erbil, Beyrut, Tel Aviv, Doha ve Dubai'den sonra Orta Doğu'daki 7. noktamız. Şu an haftada 4 sefer olarak başladığımız uçuşlarımızı, 7 Mayıs'tan itibaren haftanın her günü gerçekleştireceğiz. Amacımız Kuveytli misafirlerimizi uygun fiyatlı seyahatle tanıştırmak. Beyrut'ta, Barselona'da, Moskova'da bunu başardık. Kuveyt'te de başaracağız" diye konuştu. Pegasus, bu hatla birlikte 32 ülkede 79 noktaya havayoluyla ulaşım sağlayacak.

"KUVEYT'E UCUZ UÇUŞU GETİRDİK"
Uyguladıkları rekabetçi politika ve fiyatlar ile hava yolunu halkın yolu haline getirdiklerini söyleyen Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, "Pegasus hem Türkiye'de, hem uçtuğu 32 ülkede rekabeti canlandıran havayolu oldu. Uçtuğumuz coğrafyada misafirlerimiz ucuza uçuyor. Şimdi Kuveytliler de bu avantajı yaşayacak" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...