Madrid coştu!

/ Kaynak: DHA
Madrid coştu!

YAŞAM Haberleri  / DHA

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçlarında Real Madrid, evinde Borussia Dortmund'u 3 - 1 yendi.

Çeyrek Final ilk ayak maçında Real Madrid, evinde Borussia Dortmund'u 3 - 1 yendi. Santiago Bernabeu'da oynanan maçta Real Madrid'in gollerini 4. dakikada Gareth Bale, 27'de Isco ve 57. dakikada Cristiano Ronaldo kaydetti.Öte yandan milli futbolcumuz Nuri Şahin, Borussia Dortmund formasıyla 90 dakika sahada kaldı. Real Madrid ile Borussia Dortmund arasındaki rövanş mücadelesi 8 Nisan Salı günü oynanacak.


OĞUZ SARVAN GÖZLEMCİ OLARAK GÖREV YAPTI
Bu arada UEFA Gözlemcisi Oğuz Sarvan, İspanya'nın Real Madrid ile Almanya'nın Borussia Dortmund takımları arasında oynanan mücadelede hakem gözlemcisi olarak görev aldı.


PARİS SAİNT GERMAİN - CHELSEA: 3 - 1


Günün diğer maçında ise Paris Saint Germain, bir önceki turda temsilcimiz Galatasaray'ı eleyen Chelsea'yi 3 - 1 mağlup etti.Paris ekibinin golleri 3. dakikada Ezequiel Lavezzi, 61'de David Luiz (k.k) ve 90+3'te Javier Pastore'den geldi. Chelsea'nin tek golü ise 27. dakikada Eden Hazard'ın penaltı golüyle geldi.Rövanş maçında Chelsea ile PSG 8 Nisan Salı günü Stamford Bridge'de karşı karşıya gelecekler.


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...