Hami Mandıralı: 'Fedakârlık zamanı'

Hami Mandıralı: 'Fedakârlık zamanı'

SPOR Haberleri

Trabzonspor teknik sorumlusu Hami Mandıralı, futbolcularıyla yaptığı görüşmelerde kalan haftalar için daha hırslı olmalarını istedi.

Ligde Avrupa kupalarına katılmaktan başka bir beklentisi bulunmayan Trabzonspor'da bütün hesaplar bunun üzerine kuruldu. Kasımpaşa ve Elazığspor beraberlikleriyle puan kaybı yaşayan bordo-mavililer, zorlu süreçte Avrupa hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor. Sahasında G.Birliği ve ardından üst üste deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor ile Erciyesspor maçlarından 9 puan bekleyen Karadeniz ekibi, bu hedefini tutturması halinde Avrupa yolunda büyük bir mesafe almış olacak. Teknik sorumlu Hami Mandıralı, dün idman öncesi oyuncularıyla yaptığı toplantıda herkesin daha çok fedakârlık yapmasını istedi. Genç teknik adam, "Bu önemli süreci Trabzonspor'a ve bizlere yakışır bir şekilde tamamlayarak, takımın gelecek sezon Avrupa'da olmasını sağlamalıyız" dedi. Önce Colman ile özel bir görüşme yapan Mandıralı'nın, tecrübeli futbolcudan daha istekli oynamasını istediği belirtilirken, takım kaptanlarından da arkadaşlık ortamını artıracak girişimlerde bulunmalarını talep etti. Hami Mandıralı, "Biz iyi bir takım olursak zaten istediklerimizi yaparız. O yüzden arkadaşlık çok önemli" diye konuştu. Yabancı oyuncuların bazı problemlerini aktardığı toplantıda futbolcular G.Birliği maçının kazanılması için birbirine söz verdi.

Yusuf Elazığ maçına yanıyor
Trabzonspor'un genç futbolcusu Yusuf Erdoğan, "Elazığspor karşısında yakaladığımız fırsatları umarım G.Birliği maçında değerlendiririz" dedi. Forma giydikçe kendisini bulduğunu belirten Erdoğan, "Şu anda takımın oyun anlayışına katkı yaptığım için mutluyum. Kalan haftalarda performansımı artırıp daha fazla katkı yapmak istiyorum" diye konuştu. nbsp;

Biletler yarın dağıtılacak
Trabzonspor'un G.Birliği ile oynayacağı maçı ücretsiz seyredecek olan kadın ve çocuklar için biletlerin dağıtımına yarın saat 12.00'de başlanacak. Buna göre kadın ve 12 yaş altı çocuklar kendilerine ayrılan davetiye niteliğindeki biletleri Avni Aker Stadı önündeki Biletix gişesinden temin edebilecek.

TRABZON?NEŞE?İÇİNDE
Trabzonspor, G.Birliği ile kendi sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde devam etti. Hami Mandıralı'nın toplantısıyla başlayan idmana, İstanbul'da düğün yapacağı için izinli olan Zokora ile Fransa'da bulunan Malouda katılmadı. Futbolcuların neşeli tavırları dikkatlerden kaçmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...