Minik Çilem ilk adımı attı! Çilesi bitiyor...

Minik Çilem ilk adımı attı! Çilesi bitiyor...

YAŞAM Haberleri

Doğum sırasında oksijensiz kaldığı için yürüyüp konuşamayan 4 yaşındaki Çilem, fizik tedaviyle birlikte yürüme bandında adım atmaya başladı.

Adana'nın Yüreğir ilçesinde 32 yaşındaki Çilem Atalay, 2008'de balıkçılık yapan İbrahim Atalay ile evlendi. Atalay, 2009 yılında 8 aylık hamileyken yüksek tansiyona bağlı kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan kadın, kurtarılamadı. Doktorlar sezaryenle kadının karnındaki bebeği kurtardı. Doğum sırasında oksijen yetersizliği yaşayan bebek tedavisinin ardından taburcu edildi. Toprağa verilen annesinin adı konulan bebeğe, anneannesi ve teyzesi bakmaya başladı. 2 ay sonra da babası, minik Çilem'i terk edip başka birisiyle evlendi. Küçük Çilem'in yürek burkan dramına duyarsız kalmayan Balcalı Hastanesi yöneticileri, 2 Ocak'ta çocuğu hastaneye getirerek tedavisine başladı. Fizyoterapist Cumali Şahin gözetiminde tedavisi yapılan minik Çilem, yürüme bandında yardım alarak ilk adımlarını atmaya başladı. Etrafına gülücükler atan Çilem'in 4-5 yıl içinde yürüyebileceği ve konuşmasının da iyiye gittiği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...