Cem Yılmaz'dan gençlere tavsiye

Cem Yılmaz'dan gençlere tavsiye

MAGAZİN Haberleri

Sigara kullanma alışkanlığına son vermeyi amaçlayan 'Bırakmak İstiyorum' isimli filmin galasına Cem Yılmaz da katıldı.

'Bırakmak İstiyorum' isimli filmin galası, önceki akşam Cinemaximum Kanyon'da gerçekleştirildi. Yücel Yolcu'nun yönettiği filmin galasına; Cem Yılmaz, Gülben Ergen, Beren Saat, Kenan Doğulu, Ayşegül Dinçkök, Hatice Aslan, Işıl- Rüştü Reçber, Güven Kıraç ve Şebnem Özinal gibi ünlü isimler katıldı.


YILMAZ'DAN GENÇLERE TAVSİYE
Cem Yılmaz, gösterim sonrası filmle ilgili düşüncelerini esprili bir şekilde dile getirdi: "Çok ikna edici, zorlu bir kitle izledi filmi. Bu kitle, bu kötü alışkanlığı bırakmakla ilgili reaksiyon gösteren, direnen bir kitle. Buna rağmen çok başarılı bir sunum olmuş." Ünlü sanatçı; Mayıs'ta çekimlerine başlayacağı 'Pek Yakında' isimli yeni filminin kadrosunda Zafer Algöz, Tülin Özen, Ayşen Gruda, Zerrin Tekindor, Ozan Güven ve Özkan Uğur'un yer aldığını söyledi. Cem Yılmaz, rol aldığı Russell Crowe filmi 'The Water Diviner/ Su Bulucu'nun galasının Aralık'ta Türkiye'de yapılacağını açıkladı.


EL ELE OTURDULAR
Beren Saat ve Kenan Doğulu, geceye el ele katıldı. Gösterim boyunca ellerini ayırmayan ikili, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Doğulu, "Sigarayı bırakmak isteyenlere çok önemli bir hizmet olmuş" dedi. 22 Nisan'da evlenecekleri iddia edilen çift, bu konuda konuşmasa da, yakında nikah masasına oturacaklarının sinyanyalini verdi. SABAH

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...