Doktorlardan Arda'ya 'dinlen' çağrısı

/ Kaynak: DHA
Doktorlardan Arda'ya 'dinlen' çağrısı

SPOR Haberleri  / DHA

Atletico Madrid'in Barcelona ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın ikinci yarısında oyundan çıkan Arda Turan'ın "Pupis" sakatlığı yeniden nüksetti.

Milli futbolcunun kasık bölgesinde görülen aşırı kullanım sakatlığı olan "Pupis" için doktorlar "bu futbolcunun dinlendirilmesi şart" tavsiyesi yaptı. Arda'nın Atletico Madrid'e transferinden sonra 4'üncü sakatlığını yaşadığına dikkat çeken gazeteler, Türk oyuncunun sadece bu yıl sakatlık nedeniyle 4 maçta forma giyemediğini vurguladılar. Doktorlardan edinilen bilgilere göre, "Pubis" hastalığına yakalanan sporcu, yeterince dinlenmeden ve tam iyileşmeden ağır antrenmanlara maruz kalırsa hastalık nükseder ve bu durum sakatlığın bir ileri konumu olan "Osteitis Pubis"e yol açar uyarısı yaptılar. Arda Turan, "Osteitis Pubis"e yakalanması halinde 2 ile 6 ay arasında yeşil sahalardan uzak kalma tehlikesi ile karşı karşıya kalacak. Madrid'deki Fremap kliniğinde testlerden geçen Arda Turan'ın şimdilik bu tehlikede olmadığı ve takımının La Liga'da oynayacağı Villareal karşılaşmasında dinlendirildikten sonra Barcelona karşısında Şampiyonlar Ligi rövanş maçında forma giyebileceği belirtildi. As gazetesi, teknik heyetin Arda'nın fiziki durumunu yakın takibe aldığını vurgulayarak bu oyuncunun takımının son 4 resmi maçında 90 dakikayı tamamlayamadığına dikkat çekti.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...