Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kim Kardashian o bölgedeki Ermeniler için tweet attı

/ Kaynak: DHA
Kim Kardashian o bölgedeki Ermeniler için tweet attı

MAGAZİN Haberleri  / DHA

Kim Kardashian, şiddetli çatışmaların yaşandığı Keseb'deki Ermeniler için tweet attı.

Daha önce Ermeni soykırımı iddialarına verdiği destekle de gündeme gelen Ermeni asıllı ünlü Amerikan reality şov yıldızı Kim Kardashian bu kez Hatay'ın Yayladağı ilçesinin karşısında kalan ve son haftalarda şiddetli çatışmalara sahne olan Keseb'deki Ermenilere dikkat çekti.El Arabiya'nın haberine göre Kardashian Twitter hesabından yazdığı "Tarih bir kez daha tekerrür etmesin", "Keseb'de neler olduğunu bilmiyorsanız Google'a bakın. Bir Ermeni olarak bu tür hikayelerle büyüdüm" şeklinde tweet'ler attı.Bu arada Rusya, Keseb kasabasında yaşayan Ermenilere insani yardım göndereceğini açıkladı.RIA Novosti'nin haberine göre, İmparatorluk Ortodoks Filistin Topluluğu (IOPS) Başkanı Sergey Stepaşin, Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad'la Lazkiye'de yaptıkları toplantıdan sonra Keseb'de yaşayan Ermenilere birkaç gün içinde insani yardım gönderme kararı alındığını bildirdi.
2 bin kadar Ermeni'nin yaşadığı Keseb, son haftalarda Özgür Suriye Ordusu ile rejim birlikleri arasında şiddetli çarpışmalara sahne oluyor. Ermenistan da geçen hafta, Keseb'deki Ermenilerin durumundan endişe duyduğunu açıklamıştı.


MAGAZİN
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...